Sensi-therapie, behandelt de mens in zijn totaliteit

Wat is Sensi-therapie

Sensi-therapie is een krachtige behandelwijze waarbij niet de klacht maar jij als persoon centraal staat! Het is een combinatie van verschillende therapievormen en is relatief nieuw. Sensi-therapie is ontstaan uit het behandelen van mensen met allergieën, overgevoeligheden, ADHD en autisme, maar blijkt voor iedereen, jong en oud, een prachtige behandelwijze te zijn. Sensi-therapie is een techniek die kort maar krachtig is en uitgaat van een holistische benadering.

 

Inzicht

Sensi-therapie geeft je de mogelijkheid inzicht te krijgen in je lichamelijke en/of emotionele klacht(en) en tegelijkertijd de achterliggende thema’s aan te pakken en op te lossen. Niet alleen het lichaam wordt zo behandeld maar ook de geest waardoor lichaam en geest weer in balans kan komen. Door deze holistische complete behandeling kun je voortaan weer sterker en gezonder in het leven staan!

Sensi-therapiebestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat alle klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring van de aura ofwel het energetisch lichaam/ het energieveld. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijv. negatieve gebeurtenissen, angsten, emoties, trauma’s maar ook door onbewust overgenomen angsten van onze ouders; thema’s die soms generaties lang blijven spelen. De behandeling kan bestaan uit één of meerdere alternatieve therapieën die op dat moment nodig zijn.

 

Onderzoek

Het Sensi meet- en behandel protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie. Met behulp van de biotensor (een fijn gevoelig bio- energetisch instrument) wordt bepaald welke therapievormen voor jou op dit moment van toepassing zijn. Enkele onderdelen uit de therapie kunnen zijn:

– Voeding- en allergiemeting
– Orthomoleculaire metingen
Harmonie tussen lichaam en geest
– Gates herstellen
– Drukpuntmassage
– Holistic Pulsing
– Diëten & ontgiften
– Remedies
– Burn-out protocol, Pijn-protocol, E-protocol
– Oligotherapie
Edelsteentherapie
– EFT (Emotional Freedom Techniek) of EE(emotioneel evenwicht)
  Een techniek voor het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s etc.

 

Sensi therapie behandelt de hele mens en niet (alleen) zijn of haar ziekte/klacht

 

Voor wie?

Een Sensi behandeling kan effectief zijn voor iedereen die lichamelijk of emotionele klachten heeft, maar ook bij bijv. “gedragsproblemen”. Een groot aantal kinderen en volwassenen heeft last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, enz. Verder kun je ook denken aan klachten als: stress, Burn-out, lichamelijke pijn, verdriet, depressie, slaapproblemen, problemen op school of het werk, gepest worden, overgevoeligheid, allergieën, angsten, onzekerheid, moeheid, migraine, onrust, maar ook aan AD(H)D en autisme, HSP of Nieuwetijdskinderen.

 

Waarom Sensi-therapie?

Sensi is een krachtige, efficiënte en doeltreffende behandelvorm
Het is complementair met andere vormen van therapie en reguliere zorg
Deze therapievorm kan uitstekend, zonder problemen, naast medicatie van de arts en / of reguliere behandeling plaatsvinden.
Het bestaat uit producten en technieken die geen schade kunnen aanrichten.
Het is multidisciplinair en werkt op een breed front.
De therapie is kortdurend.
Vaak zijn 2 tot 3 behandelingen voldoende om u weer voldoende in balans te krijgen zodat u op eigen kracht verder kunt zonder therapeuten en ondersteunende middelen.

 

Duur van de behandeling

Een behandeling duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.
Houd hier svp rekening mee bij het maken van een afspraak.

 

Vervolg afspraak

Aan het einde van de behandeling wordt gemeten of en zo ja wanneer u voor een volgende afspraak terug moet komen. 

404