Wie is Francien Broerse?

Mijn naam is Francien Broerse (1958), ik ben getrouwd en we hebben 3 volwassen kinderen.Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik een groot aantal jaren met plezier in de zorg gewerkt. Echter, op een gegeven moment kreeg ik het besef dat er ook andere manieren zijn om patiënten te helpen met hun gezondheidsproblemen. Via allerlei complementaire cursussen en opleidingen ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de opleiding tot Mesoloog aan de Academie voor Mesologie. Na 5 jaar intensieve studie en het schrijven van mijn casestudie mag ik mij nu Mesoloog D.M. noemen. Mesologie is een prachtig concept waarmee heel mooie resultaten te behalen zijn.

Voor mijn eigen ontwikkeling ben ik daarna gestart met de opleiding voor Sensi-therapeut.
Sensi-therapie is een krachtige therapievorm die een prachtige aanvulling blijkt te zijn op mijn werk als Mesoloog.

Om mijn kennis over homeopathie uit te breiden heb ik een intensieve opleiding bij Ewald Stöteler (klassiek homeopaat) gevolgd. Hierin zijn ‘het Organon der Geneeskunst’ (6e editie) en ‘de Chronische Ziekten’ van Samuel Hahnemann uitgebreid behandeld.

Ik bekijk nu per persoon welke therapie het meest geschikt is en soms combineer ik de therapieën voor een optimaal resultaat. Mensen ervaren dit als krachtig en helend, en ik zie dat het (sneller) effect heeft.

 

Sinds 2010 combineer ik mijn werk als verpleegkundige met mijn eigen praktijk MesoVitaal

404